Connectem el teu negoci

Connecta’t siguis on siguis

Solucions a mida

Hosteleria, turisme, agricultura, ramaderia…

Tarifes internet

Escull la teva tarifa
Bàsica
39,90€

Wicat 10 

Alta velocitat sense límits i amb totes les prestacions al millor preu.

10 Mbps de baixada

3 Mbps de pujada

Antena i Router wifi gratuïts

Pujada professional
59,90€

Wicat Pro 15

8 Mbps de velocitat de pujada per a enviaments de gran volum i IP fixa inclosa.

15/8 Mbps

IP fixa inclosa

Antena i Router wifi gratuïts

Simètrica
99,90€

Pro 20+

20 Mbps simètrics per a comunicacions professionals i IP fixa inclosa.

20/20 Mbps simètrics

IP fixa inclosa

Antena i router wifi gratuïts

Wicat a la carta

Configurable

Des de 39’90€

Escull els serveis que més et convinguin. No paguis més pel que no necessites. Internet, fix opcional, afegeix les línies de mòbil que vulguis… a la teva mida.

Avantatges de contractar-nos ara

I amb tots aquests avantatges…

Sense compromís de permanència

Contracta només el que necessites

Alta velocitat de baixada i pujada

Antena i router wifi gratuïts

Operador local som d’aquí

Sense límit de descàrregues

Xarxa pròpia

Tràfic il·limitat

IPs fixes

Avantatges de contractar-nos ara

I amb tots aquests avantatges…

Ets un particular?

L’internet més ràpid i fiable del Pallars. Contracta els nostres serveis d’internet, fix i mòbil o contacta’ns i t’assessorarem sense compromís.

Qui som?

WICAT és un operador independent que des del 2011 ha apostat per dotar el Pallars de les comunicacions que es mereix. Sense tenir en compte només criteris econòmics com els grans operadors estatals, portem connectivitat d’última generació a cada racó de les valls pallareses per a que tant les veïnes i veïns com les empreses i emprenedors pallareses i pallaresos en puguin gaudir. Contribuïm al desenvolupament i millora de la competitivitat de la zona de la teva mà, de la d’empreses, administracions i entitats, aportant les solucions que més s’adapten a les necessitats del territori. Estimem el Pallars i en volem ser l’operador de referència del present i del futur.

Preguntes freqüents

Com puc contractar els serveis de WICAT?

Pots omplir el formulari de contractació i de seguida ens posarem en contacte amb tu per a instal·lar i activar els serveis desitjats. Si ho prefereixes, et truquem i un agent t’assessorarà en tot el procés.

Per què és important la velocitat de pujada?

Molts operadors no et parlen de la velocitat de pujada perquè en donen molt poca (ADSL,…) La velocitat de pujada és molt important doncs és la velocitat a la que l’usuari envia dades a internet (enviament de correus, fitxers pesats, penjar fotos i vídeos a les xarxes socials,…). Per molta velocitat de baixada que tinguis, si la de pujada és dolenta l’experiència de l’usuari serà nefasta.

Té compromís de permanència?

No, cap dels nostres serveis en té. Volem clients que necessitin el serveis i que n’estiguin satisfets, no clients obligats a pagar un servei que no volen.

Tinc dubtes. Com puc contactar amb Wicat?

Estarem encantats d’ampliar la informació que necessitis i resoldre tots els dubtes que puguis tenir. Et truquem si omples el formulari de contacte o, si ho prefereixes, ens pots trucar al 973090900 o enviar un correu a info@wicat.net.

Puc contractar només internet?

Si, no t’obliguem a agafar un paquet de fusió amb serveis que no faràs servir mai. Escull quins serveis i amb quines modalitats necessites i pagaràs només per aquests.